Kohti kissapörssiä!

  Aikaisemmassa blogipäivityksessä mainitsin kissanpennun, joka tuli minulla kuolemankielissä. Milena - tai nykyään tuttavallisemmin Papana (kiitos Jounille tästä ;)) etsii nyt uutta kotiansa pörssissä.

  Milena löytyi Pälkäneeltä, tienposkesta makaamasta. Pieni pentu oli luuta ja nahkaa, eikä pysynyt jaloillansa. Onneksi ihmiset, jotka Milenan löysivät, veivät pennun kiirreellisesti eläinlääkäriin. Siellä tämä sai nesteytystä koko tuon päivän ja lopulta antibiootit matkaan. SEY Valkeakosken seudun eläinsuojeluyhdistyksen luonnonvaraisten eläintenhoitaja Hanna Al-Saedi otti minuun yhteyttä ja silloin otin Milenan siipieni suojaan. Hannalle suuret kiitokset Milenan hoitamisesta eläinlääkäriin ja sen jälkeenkin.


   Nyt Milena on vetreä, ketterä ja terve nuori neiti, joka viipottaa tuulispään lailla ympäri kämppää. Suurimmaksi ystäväkseen Milena on valinnut meidän uusimman karvavauva, Niilo koiran. Nämä kaksi ovat lähes erottamattomat ja minulta jatkuvasti kyselläänkin, enkö jättäisi Milenaa itselleni, miten Niilo muuten pärjää. ÄH, olisinkin niin helppoa tämä. Minun täytyy kuitenkin ajatella niitä kissoja, jotka vielä tarvitsevat ensikotia, jotta löytäisivät uuden lopullisen kotinsa maailmalta. Milenalle aion kuitenkin etsiä hyvän ja vastuuntuntoisen kodin, joka pitää tytöstä huolta loppuun saakka. Ei enää yksin ulkona kuljeksimista tälle rakkaalle.


Käy tsekkaamassa Milenaa pörssissä!

https://www.kissojenkatastrofiyhdistys.net/kissaporssi/


Milena lähettää kaikille syksyisiä terveisiä!

               

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin