Hiljaiseloa ensikodissa

  Taas on ollut hiljaista täällä ensikodissa. Uusia kissoja ei ole tullut nyt lopputalven/alkukevään aikana * KOP KOP *. Kevät on kuitenkin vasta aluillaan ja onkin yksi kiireimmistä vuodenajoista, mitä kissahommiin tulee. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että täällä ensikodissa meno olisi yhtään hidastunut, ehei! Tässä siis pieni päivitys, mitä meille tänne kuuluu....♥ Ensikotimamma valmistui koulunkäynninohjaajaksi! Vihdoinkin koulu-urakka on takana ja voikin keskittyä töiden hakemiseen ja eläinhommiin, kun ei ole niskan päällä koulutöitä tehtäväksi.

♥ Selina, Sephia ja Siria ovat käyneet leikkauksessa ja rokotuksessa. Kaikilla kolmella on myös sirut.

♥ Siria jää ensikotiin omaksi kissaksi, sillä en halua pistää tyttöstä uudestaan käymään kaikkea sitä stressiä mitä kodinvaihtoon tulee ja kun tämä on minuun ja Jouniin tottunut. Antaa meidän silitellä ja tulee silloin tällöin syliin. Joskus myös vieraat saavat kunnian silittää ja paijjata. Yleensä kissat, jotka lopulta rohkaistuvat näinkin paljon ovat kiintyneitä vain tähän yhteen ihmiseen.
Siria

♥ Sephia ja Selina ovat löytäneet hyvän kotiehdokkaan ja muuttavat tällä tietoa uuteen kotiin toukokuussa.

♥ Ensikoti hankki itselleen uuden vauvan. Niilon! Niilo ei kuitenkaan ole kissa, vaan pienirotuinen tiibetinspaniel koiranpentu. Niilo on hyvin sopeutunut tänne ja kissat Niiloon. Tämä antaa minulle hyvän mahdollisuuden pohtia uusia blogitekstejä koiran ja kissan yhteiselämästä. Niilo on nyt 4kk vanha.

Kirjoittelen taas uusia kuulumisia ja aiheellisia blogitekstejä myöhemmin. Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille! :)

Miia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin