Selina & Sirius

  Nämä kaksi sisarusta ovat kuin kolikon kaksi puolta. Selina on huomiota vaativa, äänekäs pieni peto, joka seuraa ihmisemoa joka paikkaan. Sirius on arka, utelias ja hiljainen seikkailija, joka on monessa mukana, mutta vain tarkkailijana.

  Pennut tulivat minulle löytökissalasta, jossa olivat olleet jo hetken, mutta tilanpuutteen takia matkustivat sitten minulle etsimään kotia. Muut sisarukset jäivät löytökissalaan etsimään uutta kotia, jossa pitäjä on ottanut ne sisälle taloonsa totuttelemaan kissan elämää.
  Alkuun molemmat piileskelivät sängyn alla. Sirius enemmän kuin Selina. Mutta kolmen päivän kuluttua alkoivat jo tulla ulos piilostaan, tutkimaan paikkoja. Sephia otti molemmat avosylin vastaan. Zahir vain ihmetteli että joko taas.

  Selina on kesyyntynyt hienosti ja onkin oikea sylivauva. Sirius tarvitsee vielä aikaa. Molemmat kumminkin seikkailevat asunnossa, seuraten ihmisten puuhia ja keskenään leikkien. Zahir myös tottunut molempiin ja tarvittaessa komentaa näitä olemaan kunnolla, kun leikki äityy liian rajuksi. Pian pennut täytyy käyttää leikkauksessa.

Selina nukkuu Jounin vieressä.

Sirius seurailee maailman menoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin