Hullun lailla hommia!

Syksyinen tervehdys kaikille blogin lukijoille! :)


Niin kuin olettaa saattaa, syksy on kissarintamalla aina kiireellistä aikaa. Sillä valitettavasti tähän vuodenaikaan löytyy hylättyjä kesäkissoja, sekä monet leikkaamattomat kissat kantavat vielä pentuja. Aika ei ole enää meidän puolella vaan monet jäävät ulos sateeseen ja kylmään. Minä hoidan myös Valkeakosken seudun eläinsuojeluyhdistyksen auttavaa puhelinta, joten soittoja pennuista ja yksinäisistä, huonokuntoisista kissoista tulee paljon.

Mutta pääasiassa, miksi en nyt ole ehtinyt blogia kirjoitella, on kouluni. Suoritan sitä joulukuuhun 2016, joten blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle koulutehtävien takia. Pahoittelut siis siitä :)

Sen verran kumminkin kerron kuulumisia, että syyskuussa minulta lähtivät uuteen kotiin Elli, Zara ja Topias. Tällä hetkellä olemme siis vain minä ja Zahir kotona. Tämä ei kuitenkaan vähennä töitäni kissojen parissa, sillä edelleen käyn eläinsuojeluyhdistyksen kokouksissa, kissojenkatastrofiyhdistyksen kokouksissa, sekä autan eri ihmisiä heidän huolissaan ja ongelmissaan kissojen kanssa. Löytökissalassa ovat paikat lähes täynnä ja nyt autan toista ensikotia, jolle tuli neljä vain alle 3vk ikäiset pennut. Eli hulinaa löytyy edelleen!

yksi neljästä alle 3vk ikäisestä pennusta. Automatkalla kokoukseen syötin
tätä pikkuista, kun nälkä iski yllättäen. Molemmat meistä Valkeakosken
ensikodeista lähti kokoukseen, joten pennut lähtivät mukaan. Ja voi
mikä piristys pienokaiset kokouksessa olivatkin!


Kirjoittelen kissa-aiheisia juttuja blogiin pian, sekä kerron myös, kun seuraava karvalapsi saapuu luokseni etsimään uutta kotia. Hyvää eläinten viikkoa kaikille!

Miia

Olin kissojenkatastrofiyhdistyksen kokouksessa kuuntelemassa luentoa
kissan eri kivuista. Sylissäni pieni taapero nukkumassa ruokailun ja pissatuksen
jälkeen.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin