Ensikodin uusi asukas: Topias (17vk)  Topias tuli minulle suoraan uudesta kodistaan. Poika kuului pesueeseen, joka syntyi löytökissalaan. Kasvettuuan luovutusikäiseksi, pennuille etsittiin uudet kodit. Topiaskin pääsi uuteen kotiin, mutta ei ollut siellä kuin muutaman viikon. Valitettavasti uusi omistaja ei halunnut pitää pentua sen pahan ripulin takia. Topiaksella onkin ollut vatsa sekaisin jo pitkään, joten myös toipuminen vie aikansa.

  Ripuli oli ajoittain ollut kuulemma niin paha, että poika oli täytynyt käyttää eläinlääkärissä, jossa tämä nesteytettiin. Kokeet otettiin mahdollisen Giardian (suoliston parasiittina elävä alkueläin) pelossa, mutta tulokset olivat onneksi negatiiviset. Kaiken tämän jälkeen Topias matkusti luokseni, jossa se sai aloittaa toipumisen ja lopulta uuden kodin etsinnän.

  Topias on ollut koko tämän ajan, jona se on ollut minulla, todella reipas. Jopa niin reipas, että välillä virtaa tuntuu olevan enemmän kuin tarpeeksi. Kuitenkin kissanpentujen tavoin, riehuttuaan tarpeeksi tämä 'sammuu' minne sattuu siltä seisomalta. Zarasta on myös tullut pojalle hyvin läheinen. Yhdessä ne leikkivät ja Zara on ajoittain myös jonkinsortin emo Topiakselle, sillä poika ei pääse mihinkään kadoksiin tämän valvovan silmän alla vaan Zara holhoaa pentua kellon ympäri. Tästä johtuen olenkin päättänyt laittaa kaverukset pörssiin etsimään yhteistä kotia - sitten kun sen aika koittaa. Vielä seurailen Topiaksen toipumista, mutta nyt ollaan jo hyvällä mallilla kunnollisen ruuan ja hoidon ansiosta.

Topias lähettää kaikille blogin lukijoille kesäisen tervehdyksen! :)Leikkiessä väsyy!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin