Elli neiti

Elli saattaa olla jo vanhempi, mutta varmaksi sitä ei voi
todeta kuin eläinlääkäri.
   Tällainen pörröinen kilpparityttö tuli luokseni viime lauantaina löytökissalasta. Mietin, mikä mahtaisi olla hyvä nimi neidille ja lopulta päätin kutsua häntä Elliksi. Kissa näytti pitävän siitä.
  Elli on nyt ollut parisen päivää luonani ja olen alkanut pohtia, olisiko kyse sittenkin pikemminkin rouvasta kuin neidistä? Elli nimittäin on kovin rauhallinen, ei osallistu muiden kissojen leikkeihin ja haluaa suurimmaksi osaksi kelliä itsekseen makkarissa. Leikittämällä Elli kyllä innostuu, mutta ei jaksa kauaa ja tyytyy jyrsimään ja potkimaan leluja jahtaamisen sijaan.

  Elli löytyi Valkeakoskelta, Sääksmäeltä. Sen kummemmin en osaa vielä sanoa, onko tyttö mahdollisesti leikattu (todennäköisesti ei). Hyvin laiha Elli kumminkin on, vaikka sen pörröinen turkki ei sitä läpi näytäkään, mutta lonkat ja selkäranka vain kolisevat kun kissaa silittää. Karvaa ja hilseilyä myöskin on, eli missä Elli sitten koskaan on asunutkaan, se ei ole saanut kummoista hoitoa osakseen. Kaiken tuon kurjuuden keskellä Elli ei kuitenkaan ole menettänyt uskoaan ihmisiin, vaan on hyvin ihmisrakas ja perso huomiolle ja rapsutuksille. Selvää kumminkin on, että jahka Elli alkaa uutta kotia etsimään, sen tulee olla ainoa kissa ja saada kaikki huomio ja rakkaus itselleen.

  Nyt Elli saa joka päivä ruokaa ja rakkautta, jotta tulisi kuntoon ja turkki taas siistiksi. Ellistä lisää myöhemmin. :)


Tukea ja turvaa saa lelumustekalasta, jolla Elli
tykkää leikkiä.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin