Uusia asukkeja

  Muutama viikko sitten, Kasim, "kassu" löysi uuden kodin Tampereelta.  Jo hieman ennen sitä, luokseni tulivat Pinsiöstä, maatilalta, kaksi tyttöpentua. Tytöistä pienempi, Siri, on vielä arka ja tarvitseekin aikaa tottuakseen ihmisiin. Rohkeampi Cora taas on ottanut kämpän haltuunsa ja käveleekin paikasta paikkaan kuin itse Euroopanomistaja.

Kassu ottaa rennosti

   Kassusta kirjoitinkin jo aikaisemmissa teksteissä jotain, mutta poika ehtikin olla luonani melkein vuoden päivät. Siinä ajassa kuka tahansa ensikoti ehtii kiintyä asukkiinsa, kuin omiinsa. Kassu on hyvin ihmisrakas persoona ja osasikin aina yllättää kaikki, mitä se seuraavaksi oli keksinyt. Hetken aikaa jopa kuvittelin, että Kassu olisi jäänyt minulle itselleni, sillä sopivaa kotiehdokasta ei tahtonut löytyä alkuun. Kuitenkin pari viikkoa taaksepäin sain puhelun, joka varmisti, että nyt olisi pojalle hyvä koti tiedossa! Kassulle kaikkea hyvää uuteen kotiin, mamma ei unohda sinua koskaan :')<3

Cora & Siri
Tytöt tulivat siis Pinsiöstä, maatilalta, ja ovat nyt noin 7kk vanhoja. Normaalisti miettisin kahdesti, ottaisinko jo näin 'vanhoja' pentuja, varsinkaan kun eivät ole ihmiseen tottuneet. Silloin on riski, ettei kissoista tule kesyjä enää ja jos tulisikin, tottuisivat todennäköisesti vain kasvattajaansa, eli tässä tilanteessa minuun. Sellaisille on vaikea löytää uutta kotia ja vaikka tämä kuulostaakin raa'alta selitykseltä, niin sellaiset kissat yleensä jäävät ensikotiin loppuiäksi tai päätyvät lopetukseen. Itse en sellaista kohtaloa halua yhdellekään kissalle, enkä minäkään aina voi jättää itselleni kaikkia kotia hakevia lapsukaisia.
  Tässä tapauksessa kuitenkaan ei ollut näin, sillä alusta asti tytöt olivat jo käsiteltäviä. Cora selvästi siskoaan reippaampi ja rohkeampi, mutta Sirikin on varsinainen sylikissa, kun sille päälle sattuu. Tytöillä hieman ollut pientä flunssaa ja vatsat sekaisin (ressiä muutosta?) mutta muuten kaikki näyttää hyvältä. Jahka he parantuvat, vien tytöt rokotukseen ja myöhemmin leikkaukseen. Kirjoittelen myöhemmin lisää, mitä Coralle ja Sirille kuuluu.

Tytöt Jounin sylissä, melkein umpiunessa :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin