Vuosi 2014

Vuosi on lopuillaan ja jos joistakin tuntuu, että se on taas vain hurahtanut lujaa ohitse niin kannattaa hetkeksi pysähtyä miettimään, mistä kaikista asioista on iloinen/kiitollinen :) Tässä muutama minun vuodestani:


1. Joulu, jolloin moni minulta kissansa hakeneet lähettävät joulutervehdykset! Eli posti kantaa paaaaljon joulukortteja tähän osoitteeseen. On ihanaa lukea, kuinka vuosi on mennyt ja nähdä mahdollisista valokuvista, kuinka minulta niin pienet pennut ovat nyt isoja kissoja.


Tässä nyt jo iiiso poika Sura, joka vuoden alkupuolella lähti uuteen kotiin
yhdessä siskonsa kanssa :)


2. Joulukuussa Valkeakosken eläinsuojeluyhdistys kokoontuu useammin, mikä tarkoittaa sitä että näen kivoja ihmisiä useammin vielä ennen vuoden loppua JA saan vielä autettua eläimiä ns. viimeisellä rutistuksella, eli myymällä esimerkiksi seuraavan vuoden kalentereita ja jakamalla eläinaiheisia esitteitä.Valkeakoskella eläinten joulukulkue
(kuva: http://valkeakoski.xn--elinsuojelu-m8a.fi/)

3. Vuoden lopussa myös KKY selvittää pienellä kyselyllä ensikodeilta esim, kuinka monta kissaa on saanut uudet kodit vuoden aikana. Minulta tänä vuonna lähti uusiin koteihin hieman yli 10 kissaa. Tämä jos jokin saa hyvälle mielelle, kun tietää että on auttanut näitä hylättyjä kissoja uuden elämän alkuun.


Valma ja Vieno katsomassa aamun lastenohjelmia ;)

Eli tämä vuosi on ollut oikein rattoisa ja kaikinpuolin miellyttävä muisteltava. Niin paljon saatu aikaan kissojen hyväksi, että innolla odotetaan seuraavaa vuotta!

                                     Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!
Minä Valkeakosken eläinsuojeluyhdistyksen pöydässä päivystämässä
joulukuussa 2014.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin