Ensikodin kuulumisia: Valma

  Valma on kolmikosta kaikista huomion kipeä ja keksiikin välillä mitä oudompia temppuja. Riiviöksi Valmaa kai voisikin kutsua. Valma tuppaa yleensä vähän vahtimaan sisaruksiaa, eritoten pientä Vienoa, jonka vieressä tämä nukkuu suurimman osan ajasta. Äitiäkin tullaan aina morjestamaan, kun kuullaan että huudetaan nimellä.

  Viime viikolla Valma ihastui erääseen vaaleanpunaiseen helminauha kaulakoruuni, jota tyttö kantoi reippaana ees taas kotona. Sisaruksille vähän muristiin jos yritettiin tulla ilman lupaa viemään. Kiltisti Valma kuitenkin leikkii muiden kanssa ja kipuaa syliin tilaisuuden tullen.

  Valma ja sen sisarukset ovat selvinneet hienosti alkuajan vaikeuksista, mm. ripulista, joka vaivasi eritoten Bilboa ja Valmaa. Kaikista kolmesta tullut normaalipainoisia ja iloisia pentuja, jotka sauhuavat kellon ympäri leikkien ja syöden. Niin kuin pitääkin.

  Valmaa ja tämän siskoa Vienoa käytiin katsomassa ja tytöille on löytynyt koti. Vielä viikon asustavat luonani. Nyt toivotaan, että kaikki menee hyvin ja että tytöt saavat kasvaa tuossa kodissa onnellisina elämänsä loppuun saakka. :)

Valma lähtee 22.12 uuteen kotiin siskonsa Vienon
kanssa :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin