Sydänsuruja(ko?)

  Yksi ihanimmista hoidokeistani, Sekhmet, lähtee maanantaina lääkärireissulle Toijalan Univettiin. Tarkoituksena nyt siis tutkia, onko tytöllä sydämessä jotakin vikaa. Sisko Bastet (joka myös minulla) on täysin kunnossa, mutta toisella ensikodilla oleva sisko Pulla taas ei.
  Pullalla todettu sydänvika, jota siis hoidetaan verenpainelääkkeillä. Pullalla sydämestä kuuluu sivuääni, kun kissa alkaa leikkiä tai muuten riehakoida.
  Isoksi kysymykseksi sitten jääkin, että jos Sekhmetiltä löydetään jotakin suurempaa vikaa sydämestä, että mitä sitten tehdään. Aina voin kissapörssissä ilmoittaa sydänvikaisesta kissasta, mutta kovin moni ihminen ei ole valmis adoptoimaan kissaa, jolle mahdollisesti sydänlääkkeet tulee kaupanpäälle. Vieläpä loppuelämäksi. Ja onko tämä sitten loppupeleissä kissankaan parhaaksi?

  Sekhmet on nyt kuitenkin hyvässä kunnossa, syy miksi lääkärille viedään, on sama kuin Pullalla, eli alkaa läähättämään pienestä määrästä liikuntaa. Mitään kohtauksia ei tyttö ole vielä ainakaan saanut, mutta tämmöisillä sairauksilla yleensä tapana pahentua ajan mittaan.
  Sekhmet leikkii omalla ajallaan, yleensä muiden kissojen kanssa. Nyt olen yrittänyt leikkiin pyytämistä vähentää -  tyttö kun rakastaa kovasti laserpointerin perässä juoksemista. Iloinen ja kovin huomionkipeä kisuhan Sekhmet on, rukki käy ja jalkoja pusketaan ahkeraan.

Toivotaan siis että maanantaina viisastutaan asiasta enemmän ja ettei kyse olisi mistään vakavammasta! :)

(Kuvat: Paul Kruth)
                                                    Sekhmet on väritykseltään kilppari :)


                                                       
                                                      Hii, kieli pitkällä - Hengästyttää!


                                                                 Valmiina hyppyyn!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin