Lukekaa ihmiset!

Itseäni henkilökohtaisesti ärsyttää ihmiset, jotka kissapörssiä selaillessaan katsovat vain kuvia. Siellä on ihan syystä tekstit kissan luonteesta, menneisyydestä ja mahdollisista rajoitteista. Vaikka tiedän tunteen rakkautta ensisilmäyksellä - se ei ole tärkein syy hankkia juuri se kissa. Varsinkin jos sinulla on jo muitakin kissoja.

Ensikodit laativat tekstin, jotta juuri sille kissalle löytyisi oikea koti. Oikea ihminen! Minulle tulee näitä soittoja, joissa ensimmäisenä kerrotaan kuinka suloinen joku pennuista olisi tai että olisivat kiinnostuneet vain yhdestä pennusta VAIKKA tekstissä lukee, ettei tämä pentu lähde yksin vaan sisaruksensa kanssa.

Vaikka teen kaikkeni, että löytäisin jokaiselle kissalle uuden kodin, olen kuitenkin sen verran natsi, että hylkään soittajan helposti tämän perusteella. Kissa ei lähde kenellekään, joka on sitä mieltä, että se nyt vain sattuu olemaan niin söpö, viis sen tarpeista. Nykyäänkin eläimiä materialisoidaan ihan liikaa. Kissan täytyy olla tietyn värinen ja tietyn kokoinen. Sillä ei saa olla mustaa nenää, eikä vaaleanpunaisia anturoita, saatika niitä valkoisia sukkia jalassa!

Joten jokainen, joka ajattelee itselleen kissaa tai mitä eläintä tahansa... Lukekaa esittelyteksti ensin.

Kissapörssiä pääsee selailemaan täältä: http://www.kissojenkatastrofiyhdistys.net/kissaporssi/

Kuva: Google

Lue tekstini ennen kuin otat yhteyttä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin