Ensikodiksi?  Täällä Valkeakoskella meitä on kolme KKY:n ensikotia. Meille tulee joka vuosi monia kymmeniä kissoja etsimään uutta kotia. Se tarkoittaa sitä, että välillä kissoja tulee ovista ja ikkuinoista, eikä mitenkään mahdu ottamaan enää enempää.  Vanhin ensikotimme on ottanut yhteensä jopa 12 kissaa (omien 4 kissan lisäksi) hoitoonsa, koska eipä kissankaan löytökissalassa kiva ole istuskella odottamassa uutta kotia kahta viikkoa kauempaa.

  Ensikotina sitoudut hoitamaan, ruokkimaan, käyttämään leikkauksessa, hellimään ja haastattelemaan uutta kotiehdokasta. Mitään et joudu kuitenkaan omasta pussista maksamaan, sillä yhdistys kustantaa mm. ruuat, hiekat sekä eläinlääkärikäynnit.

  Näin pääset tutustumaan lähemmin kissan rikkaaseen elämäntyyliin, oli kyseessä sitten aikuinen tai pentukissa. Kissoja ei tarvitse ottaa montaa, yksikin riittää, jos niin päätät. Minulla on maximissaan tähän asti ollut 5 kissaa oman karvapalleroni Zahirin lisäksi. Hyvin ollaan pärjätty!
  Mikään ei voita sitä tunnetta, kun uusi kotiehdokas löytyy ja muistaa sinua vielä vuosienkin jälkeen kuulumisilla siitä, kuinka annoit yhdelle kissalle jälleen mahdollisuuden hyvään elämään.


Muutamia kissoja, jotka lähtivät minulta uuteen kotiin:Sura
Hani
Pavel 
Gaia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kissan kuolaaminen

Erikoisempia sairauksia - Hyperestesia

Kuukauden rotukissa: Munchkin